Voimavaunu - elämys- ja hyvinvointipalvelut

Tervetuloa Voimavaunun verkkokauppaan! Voimavaunun luontolähtöisiin hyvinvointi- ja elämyspalveluihin saat nyt kätevästi tapahtuma- ja perheliput ennakkoon kaupastamme. Tarjolla myös lahjakortteja ja tekemistä kotiin.

Kotoilubokseilla oivaltavaa tekemistä ja sisältöä niin ystäväporukoille, työyhteisöille kuin lasten tapahtumiin. Järjestämme tilauksesta myös erilaisia (työ-)hyvinvointitapahtumia sekä työpajoja.

Voimavaunu on osa Voimatassu -palveluita, joka on eloisa, innovatiivinen ja kasvava pirkanmaalainen sosiaali- ja kuntoutuspalveluita tarjoava perheyritys. Voimavaunun toiminnan takana on tehokaksikko Voimatassun yrittäjä Eeva ja Latvarellin yrittäjä Pauliina.

Toimintamme on osa Green Care -palveluita, joilla edistetään ihmisten hyvinvointia ja terveyttä luonto-, eläin- ja maatila-avusteisia menetelmiä hyödyntämällä. Voimavaunun oma verkkokauppa sulautui osaksi Voimatassun verkkokauppaa helmikuussa 2023.

Elämänmakuista arkea tukemassa – Voimatassu & Voimavaunu.

“Ystävyyden kotoiluboxi oli ihana lisä ystävien yhteiseen viikonloppuun” Jenna Brisk

"Aivan mahtava konsepti, joka auttaa rentoutumaan hektisen arjen keskellä hyödyntäen luontoa. Kohokohta oli ehdottomasti hätäjarru -työpaja. Lämmin suositus! "

- Sanna

"Kivaa ohjelmallista ulkoilua perheille. Eskari-ikäinen tykkäsi tosi kovasti metsässä samoilusta ja jaksoi pitkään, kun oli tehtäviä ja jännitettävää. Lämmin suositus! ” – Sabina, Voimavaunun perhetapahtumiin osallistunut äiti

"Niihaman luontopolku seikkailu oli kovasti meidän 7-vuotiaan mieleen joka hihkui, että tälläistä pitäisi tehdä useammin koko perhe! Samaa mieltä! Välillä on hyvä heittäytyä lasten ehdoille. Ja raitis ulkoilma tekee aina hyvää! Tullaan seuraavaankin tapahtumaan." - Meri