Vektorius Vinhan pulma – Voimavaunun kotoiluboksi koululaisille

Varastossa

Kuvaus

Vektorius Vinhan pulma – Voimavaunun kotoiluboksi koululaisille


Voimavaunun pihaseikkailu kouluikäisille tarjoaa jännää ratkottavaa sekä kutkuttavan juonen. Tilaa Vektoriuksen kotoiluboksi vaikka pienimuotoisten syntymäpäivien vetonaulaksi tai sukujuhliin serkkuporukalle. Lavasta seikkailu omaan pihaasi selkeiden ohjeiden avulla, valvo peliä ohjeistuksen mukaan ja päästä lapset irti seikkailuun!


Vektorius Vinha on huono-onninen keksijä, jonka mullistavan keksinnön osaset ovat menneet sekaisin. Vihjeiden avulla ja pulmia ratkoen 3-6 hengen noin 8-12 -vuotiaiden seikkailijaporukka saa edetä kohti loppuhuipennusta ja ehkä ratkaistua sen, mikä kone olikaan kyseessä…


Seikkailu lavastetaan omaan pihaympäristöön ja sen toteutukseen tarvitaan yksi innokas aikuinen, joka esivalmistelee seikkailun ja toimii pelinvalvojana. Pelinvalvoja saa selkeät ohjeet, joiden avulla hän pysyy hyvin kyydissä mukana. Vektorius Vinhan pulma ratkeaa yleensä noin 1,5 tunnissa. Tämän boksin tilaajan on hyvä lukea saatekirje hyvissä ajoin etukäteen, että esivalmistelut sujuvat mutkitta. Ja nyt jos sadesää arveluttaa: Hätätilanteessa Vektorius Vinhan Pulman saa sovellettua myös sisätiloihin, mutta me Voimavaunun naiset olemme vahvasti sitä mieltä, että ulkoileva lapsiporukka on iloinen ja rento lapsiporukka.


Mitä kaikkea siis onkaan laitettu boksiin nimeltä Vektorius Vinhan pulma? Ulkoilua, yhdessäoloa, ryhmätyötä, tarkkaavaisuutta, oveluutta, logiikkaa, päättelykykyä, kätköjen etsintää ja hauskaa menoa! Sukeltakaa vähän erilaiseen vanhanajan seikkailuun Vektorius Vinhan kanssa!


Jokainen Vektorius Vinhan paketti rakennetaan suomalaisena käsityönä juuri teidän porukallenne! Materiaaleja ei tarvitse palauttaa, joten seikkailu jää teille muistoksi sekä uudelleen käytettäväksi.