Meistä

Voimatassu -palvelut on eloisa, innovatiivinen ja kasvava pirkanmaalainen perheyritys. Tuotamme kuntoutuspalveluita, koulutuksia sekä myymme alan tuotteita. Toimintamme on osa Green Care -palveluita, joilla edistetään ihmisten hyvinvointia ja terveyttä luonto-, eläin- ja maatila-avusteisia menetelmiä hyödyntämällä.

Meille Voimatassulla on tärkeää, että asiakkaana saat käsiisi laadukkaan, siistin ja monikäyttöisen tuotteen, jonka tuotantoprosessi sekä ekologinen puoli on mietitty meidän toimestamme. Omat tuotteemme on suunniteltu, tuotettu ja valmistettu Suomessa. Myymme kirjallisuutta ja materiaaleja, jotka ovat omassa arjessa hyväksi todettuja, laajasti testattuja, eettisiä sekä oikein käytettynä turvallisia. Tuotteiden ekologinen jalanjälki on pyritty pitämään mahdollisimman pienenä muun muassa kotimaisella tuotantoprosessilla sekä kierrätysmateriaalien hyödyntämisenä tuotteita pakattaessa. Meille on tärkeää työllistää kotimaisia osaajia ja haluamme tietää koko tuotantoprosessimme suunnittelupöydältä valmiiseen tuotteeseen saakka.

Kiitos siis siitä, että olet valinnut tuotteemme!

Voimatassun verkkokaupan takana

Eeva on Voimatassun palveluiden sydän, ikuinen uuden opiskelija, innovoija ja monitoiminainen, joka ei pelkää tarttua haasteisiin tai kehittää uutta. Eeva on useimpien Voimatassun tuotteiden takana ja vastaa verkkokaupan sekä yrityksen toiminnasta.

Eeva on koulutukseltaan toimintaterapeutti ja yhteisöpedagogi (AMK) sekä eläintenhoitaja (eläintenkouluttajan at). Eeva on opiskellut muun muassa Green Care korkea-asteen opinnot sekä useampia koira-ja eläinavusteisen työskentelyn koulutuksia. Lisää Eevasta pääset lukemaan täältä.

Voimatassun verkkokauppa onkin syntynyt halusta koota alan osaamista ja materiaalia samojen verkkosivujen alle. Samalla on ollut tarkoitus luoda valmiita työvälineitä eri alojen ammattilaisten käyttöön, jotta jokaisen ei tarvitsisi askarrella niitä itse tai "keksiä pyörää uudelleen".

Luontolähtöisten menetelmien hyödyntäminen kasvatus- ja kuntoutustyössä on Eevalle sydämen asia.

Jokaisella ihmisellä tulee olla mahdollisuus elämyksellisiin luontokokemuksiin! Elämänmakuista arkea!

Voimavaunun takana

Sananen meistä - leideistä Voimavaunun takana

Voimavaunu on kahden naisen projekti, joka on käännellyt kiviä ja kantoja erilaisten luontoa hyödyntävien menetelmien löytämiseksi jo vuodesta 2020.

Ajatus Liikkuvasta tilasta sai alkunsa Voimatassun Eevan päässä vuonna 2020, kun hän etsi lisätilaa asiakastyöhönsä. No ei tullut lisätilaa, ainakaan kovin aktiiviseen käyttöön, mutta tuli seikkailu! Voimavaunun konsepti on kasvanut vuosien saatossa pelkästä tilasta yhä enemmän ilmiöksi ja luovien mahdollisuuksien temmellyskentäksi, jossa kaikki on kiteytynyt ajatukseen luonnosta, luovuudesta ja leikistä kaiken ikäisille. Green Care -yhteydessä voidaan todeta, että Voimavaunussa on paljon LuontoVoimaa.

Eeva on pitkän linjan kasvatus- ja kuntoutusalan ammattilainen, toimintaterapeutti ja Voimatassu Oy:n yrittäjä. Koulutushistoriasta löytyy myös yhteisöpedagogin ja eläintenhoitajan tutkinnot. Punaisena, tai vihreänä, lankana kaikessa kulkee mukana Green Care – luontolähtöiset hyvinvointia tukevat työotteet. Eevan kotoa löytyy mies, lapsia, lampaita, kanoja, koiria, mummua ja vaaria, eli monta palloa lentää sujuvasti ilmassa kerrallaan ja jalat pysyvät tukevasti maassa. Metsässä Eevakin hengähtää, jos koira ei haista hirven jälkeä ja singahda naapurikylään…

Pauliina vastaa Voimavaunun visuaalisesta ja tarinallisesta puolesta. Pauliina on sosionomi ja kuvataiteilija, joka oman yrityksen parissa tuottaa taidetta, graafisia materiaaleja, ohjattuja ryhmiä ja lasten taidekerhoja. Hän pääosin rakentelee Voimavaunun iki-ihanat ja tykätyt perheseikkailuiden sisällöt yhdessä valittujen suurten linjojen pohjalta. Ytimessä kulkee diy, kierrätys, mielikuvituksellisuus ja osallistavat toiminnot, sekä tietysti myös se Green Care. Pauliinasta löydät lisää tietoa Latvarelli-nimen alta. Hänen kotiympäristöstään löytyy myös mies, lapsia ja kanoja, mutta myös vanhaa metsää, kasvimaata ja lintubongailua.

Tarinamme

Voimatassu on eloisa, innovatiivinen ja kasvava perheyritys Pirkanmaalta, Tampereen kupeesta.

Alkuun oli haave luonnosta, maatilasta ja eläimistä.

Voimatassun mäki, joka logossakin on, juontaa juurensa mäen päällä olevasta talosta, kodista ja arjesta luonnossa. Alkuun mäki saattaa tuntua isolta ja vaikealta kiivetä, mutta mäen päälle kiipeämisen jälkeen näkyvyys on toisenlainen. Mäen päältä näkee kauas ja pystyy suhteuttamaan asioiden todellisen tilan.

Mäen päällä kukaan ei ole yksin vaan aina on olemassa se toinen – tuki ja tyyppi, joka auttaa sinua näkemään asiat uudella tavalla. Ajatus ja tieto siitä, että jokainen voi onnistua!

Samalla talo on turvapaikka, koti ja arki, josta jokaisen meidän tulisi saada nauttia. Talo on myös paikka kohdata ihmisiä ja olla vuorovaikutuksessa. Talo on paikka elää yhteisöllisesti toinen toistaan tukien.

Arki ja luonto muodostavat loistavan mahdollisuuden myös toiminnalle, joka on kaiken kuntoutuksen perusta.

Voimatassu on elämänmakuista arkea, kaikkine iloineen, suruineen ja ryppyineen, luonto- ja eläinavusteisella twistillä väritettynä.  Sinun tehtäväsi on värittää omanlaisesi kuva ja olemme mielellämme tukemassa sitä.

Voimatassun on perheyritys täydellä sydämellä – juuri sinua varten!

Missiomme

Meille Voimatassulla on tärkeää, että asiakkaana saat käsiisi laadukkaan, siistin ja monikäyttöisen tuotteen, jonka tuotantoprosessi sekä ekologinen puoli on mietitty meidän toimestamme.

Omat tuotteemme on suunniteltu sekä tuotettu ja valmistettu Suomessa. Valtaosa myös myymistämme muista tuotteista, on kotimaisia. Myymme kirjallisuutta ja materiaaleja, jotka ovat omassa arjessa hyväksi todettuja, laajasti testattuja, eettisiä sekä oikein käytettynä turvallisia.

Tuotteiden ekologinen jalanjälki on pyritty pitämään mahdollisimman pienenä muun muassa kotimaisella tuotantoprosessilla. Pakkausmateriaaleissa hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja.

Meille on tärkeää työllistää kotimaisia osaajia ja haluamme tietää koko tuotantoprosessimme suunnittelupöydältä valmiiseen tuotteeseen saakka.

Kiitos siis siitä, että olet valinnut tuotteemme!

Meille on tärkeää, että tuotteemme palvelevat arkeasi ja tuottavat sinulle elämyksiä.

Arvomme

Päivittäinen työmme heijastaa arvojamme. Haluamme tuottaa elämyksellisiä luontointerventioita sekä työskentelymateriaaleja luontolähtöiseen työskentelyyn.

Haluamme tukea kotimaisia pienyrittäjiä pitämällä tuotteidemme tuotannon Suomessa. Haluamme myös tietää kuka tuotteemme valmistaa ja minkälaisissa olosuhteissa.

Ihmiset: Haluamme olla osa arkeasi niin töissä, kuin vapaa-ajallakin. Olet meille tärkeä! Jokaisella ihmisellä on oikeus toiminnallisuuteen sekä elämyksellisiin luontokokemuksiin. Haluamme olla tukemassa tämän mahdollistumista jokaisena päivänä.

Omistautuminen: Teemme työtä suurella sydämellä - sinulle. Meille luonto toimii voimauttavana ympäristönä ja puskemme tästä voimaa myös työhömme luontolähtöisten menetelmien puolestapuhujina.

Kestävä kehitys: Tuotteemme valmistetaan Suomessa, jolloin tuotannon hiilijalanjälki pysyy mahdollisimman pienenä. Pakkausmateriaaleissa käytämme mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja . Haluamme, että vielä tulevilla sukupolvillakin on mahdollisuus elää ja työskennellä mahdollisimman terveessä sekä hyvinvoivassa Suomessa.