Voimavaunun lahjakortti yleismalli /euroa (tulostettava)

Varastossa
Toimitusaika: 5 päivä(ä)

Kuvaus

Haluatko muistaa tärkeitä ihmisiä aineettomalla lahjalla ja yhdessä olemisen ajalla? Kuulostaako metsä ja luonnonrauha ihanilta vastapainoilta jatkuvalle kulutukselle sekä oravanpyörässä juoksemiselle? Haluatko merkityksellisiä hetkiä läheistesi kanssa?


Voimavaunun lahjakortit ovat loistava ratkaisu arjen kiireiden vastapainoksi. Hanki lahjakortti perheelle, työkaverille tai ystävälle. Lahjakorteista voit valita suoraan perhetapahtumiimme kohdistetun lahjakortin, jolloin lahjakortin saaja pääsee perheensä kanssa metsäseikkailulle Voimavaunun matkassa tai avoimen lahjakortin, joka oikeuttaa lahjan saajaa valitsemaan itse Voimavaunun ja Voimatassun verkkokaupasta itselleen mieleiset tuotteet ja palvelut.


Yleiset ohjeet lahjakortteihin

Lahjakortti on voimassa vuoden (12 kk) sen ostamisesta. Tietyllä summalla olevat Voimavaunun lahjakortit voidaan käyttää myös muihin Voimatassun verkkokaupan tuotteisiin. Voimavaunun perheseikkailuihin ostetut suorat lahjakortit toimivat vain Voimavaunun perhetapahtumissa, joita järjestetään 3-5 vuosittain Tampereen seudulla. Perhetapahtumat Perhetapahtumia järjestetään 3-5 vuosittain Tampereen seudulla. Perhetapahtumien yhteydessä järjestetään 1—2 kertaa vuodessa myös aikuispariskunnille tarkoitettuja erillisiä luontoseikkailuita, joten mikäli mukana ei olisi pikkuväkeä -lahjakortti on mukava yllätys myös esim. häälahjaksi tai jo pidempään yhdessä olleelle pariskunnalle. Ja miksei se sopisi myös treffikumppanin kartoitusvaiheeseenkin.


Tulostettava lahjakortti

Maksusuorituksen jälkeen saat tulostettavan lahjakortin sähköpostiisi pääasiassa 24 h sisällä tilauksen tekemisestä erillisellä sähköpostiviestillä. Teemme jokaisen lahjakortin manuaalisesti, joten valitettavasti järjestelmä ei ole vielä niin kehittynyt että lähettäisi ne automaattisesti. Valitse tulostettavien lahjakorttien kohdalla toimitusvaihtoehdoksi aina joko sähköiset liput tai nouto, älä erillistä maksullista kotiintoimitusvaihtoehtoa, koska silloin toimitukseen lisätään automaattisesti myös postikulut.


Postitettava lahjakortti

Mikäli tilasit postitettavan lahjakortin, on summassa jo huomioitu toimitusmaksun osuus. Tämä hinta pitää sisällään kirjeenä lähetettävän postin postimaksut. Suosittelemme varaamaan postitettaviin lahjakortteihin vähintään 7 vrk toimitusaikaa. Mikäli sinulla on kiire lahjakortin kanssa, suosittelemme itse tulostettavaa lahjakorttia.


Liput tapahtumiin lahjakortilla -miten toimin?

Kun käytät lahjakorttia, katso tapahtuman tarkemmat tiedot aina Voimavaunun nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan tapahtumaan. Lahjakorttia ei pysty verkkokaupan kautta vaihtamaan ns. tapahtumalippuun vaan riittää, että saavut paikalle.

Toivomme kuitenkin lahjakortin käyttäjiltä, että he ilmoittautuvat tapahtumaan etukäteen, jotta pystymme tarvittaessa olemaan yhteydessä kaikkiin tapahtumaan tulijoihin. Tätä varten Voimavaunun nettisivuilta tapahtumatiedoista löytyy aina erillinen ilmoittautumislinkki lahjakortin käyttäjille, jota kautta pystyt rekisteröitymään tapahtumaan osallistujaksi.


Tarvittaessa voit myös laittaa joko sähköpostiviestin toimisto@voimatassu.fi tai tekstiviestin Voimatassun toimiston numeroon +358 50 558 0025 2-4 vrk ennen tapahtuman alkua, niin tiedämme, että juuri teidän porukkanne on tulossa lahjakortilla tulevaan tapahtumaan.


Meillä on hyvä olla tieto tapahtuman osallistujista ennen tapahtumaa, sillä pidätämme Voimavaunulla oikeuden tapahtumia koskeviin muutoksiin. Tapahtumissa pitää olla esimerkiksi riittävästi osallistujia, jotta ne toteutuvat. Mistä löydän tiedon tapahtumista? Ajankohtaiset ja tulevat tapahtumat löydät Voimavaunun nettisivuilta sekä Facebook-sivuilta. Vaikka tulet tapahtumaan lahjakortilla, muista aina ilmoittautua em. ohjeiden mukaisesti tapahtumasivuilta. Päivitämme ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista aina Voimavaunun verkkosivuille www.voimavaunussa.fi sekä tapahtumasivulle Facebookkiin sekä Voimavaunun somesivustoille. Kannattaa tsekata vielä ennen tapahtumapäivää viimeisimmät päivitykset tapahtumasta!


HUOM! Ennen lahjakortin käyttämistä suosittelemme tutustumaan Voimavaunun toimintatapoihin nettisivuillamme. Tapahtumamme järjestetään luonnossa, yleensä metsässä, joten varaathan mukaan aina sään mukaisen vaatetuksen sekä tarvittaessa esim. taskulampun, sillä illat Suomessa pimenevät aikaisin. Toimintamme on yhteisöllistä sekä osallistavaa ja vaatii ennen kaikkea yhteen hiileen puhaltamista.