Perhelippu Voimavaunun luontoseikkailuille (yleislippu)

alkaen 25,00 €

Toimitusaika: heti päivä(ä)

Kuvaus

Ihania ja yhteisiä elämyksiä koko perheelle!

Perhelipulla voitte osallistua valitsemaanne Voimavaunun oivaltavaan ja hauskaan koko perheen luontotapahtumaan! Tämä lippu on 1–3 hengelle, ja se on voimassa ostohetkestä lähtien vuoden. Tapahtumia järjestetään vuosittain 1-5, katso tarkemmat tapahtumatiedot aina joko Voimavaunun facebookista tai Voimavaunun nettisivuilta.


Haluatko ostaa perhelipun Voimavaunun tapahtumiin lahjaksi ystävälle, tutulle tai sukulaisille? Tilaa silloin suoraan valmiit lahjakortit, joko sähköisenä tai kotiin toimitettavana paperisena kauniina lahjakortteina.


Hinnoista

Perhelippu 1–3 hengelle ennakkoon verkosta ostettuna 25€, paikan päältä tapahtumasta 30€.

Perhelippu 4–6 hengelle ennakkoon verkosta ostettuna 35€, paikan päältä tapahtumasta 40€.

Perhelipun lisähenkilölippu, kun osallistujia on yli 7 henkeä, ennakkoon verkosta ostettuna 5€/hlö, paikan päältä tapahtumasta 10€/hlö.

Tapahtumalippujen osalta vain yli 4-vuotiaat lasketaan, joten jos mukana kulkee pienempiä lapsia, heitä ei tarvitse laskea lippujen kokonaismäärään.

Huom! Hintatietoja päivitetty 2023 yleisen kustannustason nousun vuoksi.


Näin tämä toimii

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii tapahtumalippuna. Tietosi löytyvät meiltä ostoksen tehneen henkilön nimellä.


Lisää tapahtumista

Perhetapahtumien aiheista ja aikatauluista lisää Voimavaunun nettisivuilta ja Facebook-sivuilta.


"Niihaman luontopolku-seikkailu oli kovasti meidän 7v mieleen joka hihkui että tällaista pitäisi tehdä useammin koko perhe! Samaa mieltä! Välillä on hyvä heittäytyä lasten ehdoille. Ja raitis ilma tekee aina hyvää! Tullaan seuraavaankin tapahtumaan." – Meri


Valitse tilauksen toimitusvaihtoehdoksi ostoskorissa "Voimavaunun sähköiset tapahtumaliput". Kyseinen toimitusvaihtoehto koskee vain Voimavaunun tapahtumien perhelippuja. Tilausvahvistus toimii lippuna tapahtumaan, joten emme lähtetä erillisiä lipputiedostoja.
Tilausvahvistuksesta löytyvällä tilausnumerolla tai tilaajan nimellä tilaus/liput tapahtumaan löytyy tapahtumapaikan aloituspisteeltä. Lämpimästi tervetuloa!