Pyrstö edellä puuhun -työhyvinvointiboksi

Varastossa

Kuvaus

Pyrstö edellä puuhun


Voimavaunun työhyvinvointiboksi on täynnä laadukasta sisältöä koettavaksi valitsemassanne paikassa. Pyrstö edellä puuhun – kotoiluboksi sopii pienelle noin 4-8 hengen työporukalle ja sen toteutuspaikan päätätte te, kunhan se on luontoympäristössä. Voimavaunun naiset kannustavat tietysti myös nokipannukahveihin tai ainakin termarikaakaoihin firman piikkiin, sillä eväät tekevät retken.


Pyrstö edellä puuhun – boksi on pakattu täyteen kotimaista käsi- ja suunnittelutyötä. Kokonaisuus pitää sisällään työyhteisön oleellisimpia teemoja, kuten yhteistyö, vuorovaikutus, unelmointi ja huumori. Voimavaunun omasta ideologiarepusta sekaan on nakattu mausteeksi luontohyvinvointi ja arjesta irtaantuminen.


Voimavaunun naiset heittävät teille siis boksillisen pieniä leikkimielisiä haasteita, joiden avulla ehkä näette yhteisönne voimavaroja ja yksilöllisiä piirteitä paremmin! Kokonaisuus ei ole ryppyotsainen tai totinen, muuten mennään todellakin pyrstö edellä puuhun.


Mitä tämä teiltä sitten edellyttää? Eipä paljon mitään ylimääräistä! Jos päätätte tilata Voimavaunun Pyrstö edellä puuhun -työhyvinvointiboksin, tarvitsette muutaman tunnin yhteistä aikaa ja valitun luontoympäristön. Se voisi olla vaikkapa luontopolku tai metsäinen virkistysalue. Ennen boksin toteutusta suunnittelette koko porukalle sopivan kävelyreitin annettujen ohjeiden mukaisesti, saa toki vaikka pyöräilläkin. Ja sitten lähdette matkaan! Reppuun on hyvä pakata rento mieli, juotavaa, istuinalustat ja eväät. Sisältövastaavana toimii Pyrstö edellä puuhun -boksi.


Tämä voisi olla juuri teidän porukallenne sopiva työhyvinvointipäivän sisältö, jos koette olevanne jutusteluun taipuvaista rentoa sakkia, joilla on halu jakaa ajatuksia. Tykkäätte ehkä liikkua luonnossa kaukana kaupungin hälinästä ja saada työarkeen aidosti irtaannuttavan hengähdyshetken.


Mennään siis pyrstö edellä puuhun, mutta sieltä on mahdollista levittää siipensä ja lentää!


Jokainen Pyrstö edellä puuhun -paketti rakennetaan suomalaisena käsityönä juuri teidän porukallenne! Materiaaleja ei tarvitse palauttaa, joten seikkailu jää teille muistoksi sekä uudelleen käytettäväksi.


Huom! Paketin liikunnallisen osion saatte suunnitella itsenäisesti luonnossa liikkumisen ympärille. Pyrstö edellä puuhun -ohjelmapaketti keskittyy ryhmädynamiikkaan, vuorovaikutukseen sekä työyhteisön hyvinvointiin. Me tarjoamme sisällön - te liikutte valitsemassanne luontoympäristössä haluamallanne tavalla.