Miniminien äitiä laiskottaa -keväinen koko perheen luontoseikkailu 11.5.2024 (4-6 hlö perhelippu)

35,00 €
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: heti päivä(ä)

Kuvaus

Miniminien äitiä laiskottaa

- koko perheen luontoseikkailu 11.5.2024

Tämä on 4-6 hlö perhelipputuote, mikäli sinulla on 1-3 hengen perhekunta, valitse toinen lipputuote.


Hohhoijaa, kuului vain Miniminien äidin, Monnamilea Mutkattoman suusta, kun hän rojahti riippumattoonsa. Talvi oli ollut pitkä ja pimeä, Miniminien suurperheen äiti oli kolannut ja lapioinut enemmän kuin sielu sietää pitääkseen polkua purolle auki. Nyt kevätauringon lämmittäessä ja puhteiden hellittäessä Monnamileaa laiskotti, suorastaan väsytti, eikä hän jaksanut edes laittaa uuniin lempiruokaansa rokamanikaalikkoa vaan lötkähti riippumattoonsa kuuntelemaan linnun lauleskelua lasten syödessä villivihanneksia. Ja kaikki oli oikeastaan siinä hetkessä aivan mainiosti, sillä kevät oli tullut ja Miniminit ymmärsivät varsin hyvin levon tarpeen päälle kaiken touhun vastapainoksi.
Ota sinäkin tärkeät tyyppisi mukaan ja lähde koko perheen luontoseikkailulle vähän rötkähtämään, jumittamaan ja hengittelemään raikasta ilmaa. Tässä seikkailussa saat olla juuri sinä, ja tutustua erilaisiin tapoihin lorvia, laiskotella tai hellittää. Mutta älä säikähdä, Miniminien kanssa ei koskaan ole tylsää! Laiskurointi ja rötvääminenkin tarkoittaa Miniminien maassa värejä, hauskuuksia ja hupsuttelua.


Ovatko Miniminit sinulle uusia tuttavuuksia? Voimavaunun vakiohahmot ovat pienen pieniä tyyppejä, jotka asustavat majoissa ja saapastaloissa ympäri metsää. Heillä on suuria tunteita ja mielikuvitusta. Miniminien kanssa saa ratkoa kinkkisiäkin arjen pulmia miniminikoossa. Tule mukaan tutkimaan löydätkö nämä pikkuiset tyypit, ja Voimavaunun seikkailusta jokaiselle osallistujalle jää jokin pikkuruinen miniminimuisto. Sen suurimman muistijäljen aiheuttaa monesti yhdessäolo perheen kanssa.


Tähän seikkailuun kannattaa tulla kosteaakin keliä sietävillä kengillä, sillä Niihaman keväiset metsät saattavat olla vielä ihanan kuraisia! Seikkailu sopii koko perheelle, kunhan jaksatte tarpoa poluilla ja niiden yli noin puolentoista tunnin ajan.


Voimavaunun tapahtumia on järjestetty Pirkanmaalla jo muutaman vuoden ajan ja toiminnassamme maustamme seikkailua Green Care -otteella. Slogan kuuluukin: Leikkiä, luontoa ja luovuutta!


Paikka: Niihaman maja, Tampere (Pikku-Niihaman tie 80, 33560 Tampere)

Aika: Lauantaina 11.5.2024 klo 12-16. Voit lähteä tuona aikana seikkailulle. Seikkailuun on hyvä varata aikaa noin 1,5-2 h/ perhe.


Hinnat: 1-3 hengen perhelippu 25 € ja 4-6 hengen perhelippu 35 €. Hinta on aina perhekuntakohtainen, ei henkilökohtainen.


Huom! Tapahtuman tilausnumero tulee tilausvahvistuksen jälkeen ja toimii tapahtuman pääsylippuna. Tiedot löytyvät myös tapahtumapaikalla maksajan nimellä. Erillistä lippua ei näin ollen siis toimiteta.


Jos haluat rupatella siitä, onko tämä juuri oikea perhetapahtuma sinulle, niin soita, tekstaa tai laita mailia Voimavaunun Eevalle +358 50 558 0025/ toimisto@voimatassu.fi tai Pauliinalle +358 44 3187543.


”Kiitos jännittävästä halloween-tapahtumasta! 4-vuotiaalla ja koko perheellä oli kivaa ja päästiin Halloween-tunnelmaan” Vilma, halloween -tapahtumaan osallistunut perheenäiti” Kivaa ohjelmallista ulkoilua perheille. Eskari-ikäinen tykkäsi tosi kovasti metsässä samoilusta ja jaksoi pitkään, kun oli tehtäviä ja jännitettävää. Lämmin suositus! ”

– Sabina, Voimavaunun perhetapahtumiin osallistunut äiti