Ystävyyden latauslaatikko -kotoiluboksi

Varastossa
Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Ystävyyden latauslaatikko – Voimavaunun kotoiluboksi ystäväporukoille

Voimavaunun ystävyysboksi on kuin iso lämmin halaus juuri teidän porukallenne valitsemassanne paikassa!
Ystävyyden latauslaatikko – Voimavaunun kotoiluboksi on pakattu täyteen kotimaista suunnittelua ja käsityötä, sekä tietysti hillittömän hauskaa ja tunnerikasta yhdessäoloa teidän ystäväporukallenne.
Ystävyyden latauslaatikko pitää sisällään muutaman tunnin mittaisen ohjelman toteutettavaksi luonnonläheisessä paikassa, vaikkapa mökillä. Sisältö on saatavilla 4-6 hengen kokoisille ryhmille.


Muutama tunti ohjelmaa, eli penkillä istumista ja haukottelua vai? No ei todellakaan. Tämä boksi on täytetty hauskoilla haasteilla, pienellä kisailulla, omin kätösin tekemisellä, huumorilla, tunteilla ja ennen kaikkea: teidän ystävyytenne juhlistamisella! Me tarjoamme näyttämön, mutta staroja olette te!
Mitä teiltä pitäisi löytyä, jotta ilta olisi onnistunut? Tätä meiltä usein kysytään, ja tässä tiivistetty vastaus: yhteinen tulevaisuus ja sakset. Tämä kotoiluboksi onnistuu parhaiten, jos sen käyttää sellainen porukka, joka on tekemisissä toistensa kanssa säännöllisesti, mutta ei ole väliä oletteko uusia vai vanhoja ystäviä. Voimavaunun kantavia teemoja on luonnosta hyvän olon ammentaminen, joten tämäkin boksi ja sen sisällöt kaipaavat ympärilleen luontoa, kun avaamisen aika koittaa.
Nyt siis kaikki ihanat, tärkeät, luovat, leikkisät, taipuvat, joustavat, muistavat, miettivät, ihan kaikenlaiset ja houkuteltavissa olevat ystävät: Viettäkää unohtumaton ilta Ystävyyden latauslaatikon parissa!


Jokainen Ystävyyden latauslaatikko -paketti rakennetaan suomalaisena käsityönä juuri teidän porukallenne! Materiaaleja ei tarvitse palauttaa, joten hyvinvointiseikkailu jää teille muistoksi sekä uudelleen käytettäväksi.


HUOM! Ilmoitathan tilauksen lisätiedot -kohdassa montako teitä on, jotta tiedämme pakata riittävän määrän materiaaleja juuri teidän porukallenne.“Ystävyyden kotoiluboxi oli ihana lisä ystävien yhteiseen viikonloppuun” Jenna Brisk