Voimalaukka -hevoskortit kimppatilaus 10 kpl

Varastossa
Toimitusaika: 21 päivä(ä)

Kuvaus

Voimalaukka -hevoskortit


Uusi kimppatilaus sopii loistavasti esim. opiskelijaporukoille tai organisaatioille, jotka haluavat tilata isomman määrän samaa tuotetta kerralla edullisemmin.


Voimalaukka -kortit ovat vuorovaikutusta tukevat kortit kaikille niille, jotka rakastavat hevosiaan, tekevät töitä hevosten kanssa, ohjaavat muita oppimaan hevosista tai tarvitsevat kuvia keskustelun tueksi hevosavusteisuuteen liittyen.


Korttirasiassa on 57 yksilöllisesti kuvitettua Latvarellin maalaamaa kuvaa, jotka käsittelevät arkea hevosten parissa ihmisen ja hevosen vuorovaikutuksen näkökulmasta, hevosen arjen toimintojen kautta sekä hevosen lajinmukaisen käyttäytymisen näkökulmasta. Kortteja voi käyttää avaamaan tunteita ja tilanteita, sekä tukemaan keskusteluja hevosen kansa toimimiseen liittyen oli kyseessä sitten vasta-alkaja tai konkari.


Kortit on painettu Suomessa ja kuvitettu käsityönä Latvarellin Pauliina Hautalan siveltimestä. Kortit ovat osa Voimatassu Oy:n toiminnallisten Green Care -menetelmien korttiperhettä.


Huomaathan, että kimppatilauksissa toimitus on aina vain yhteen osoitteeseen eli tuotteiden jaon tulee tapahtua asiakkaan toimesta tilauksen saamisen jälkeen. Kimppatilausta ei jaeta toimitusvaiheessa useaan eri tilaukseen.