VOIMA -valokuvakortit sarja B kimppatilaus 10 kpl

Varastossa
Toimitusaika: 10 päivä(ä)

Kuvaus

VOIMA -valokuvakortit sarja B

Uusi kimppatilaus sopii loistavasti esim. opiskelijaporukoille tai organisaatioille, jotka haluavat tilata isomman määrän samaa tuotetta kerralla edullisemmin.


VOIMA -valokuvakortit ovat ammattivalokuvaajan ja kasvatus-ja sosiaalialan ammattilaisten yhteistyössä kehittämät valokuvakortit, jotka sopivat käytettäväksi niin terapiassa, valmennuksessa, työnohjauksessa, koulutuksessa kuin muussa luovassa toiminnassa. Kortit toimivat niin yksilö- kuin ryhmätilanteissa. Korttien aiheissa on upeita valokuvia luonto- ja eläinaiheista.


VOIMA-valokuvakorttien tarkoituksena on toimia keskustelunherättäjänä, tutustumistarkoituksessa, omien tunnetilojen tai toimintatapojen kuvaajana tai niistä voi koota esimerkiksi suuremman ryhmätyön. Kuvien pohjalta asiakas voi lähteä työstämään erilaisia ajatus- ja kehitysprosesseita, joita omalla elämänpolullaan tai työssään tarvitsee. Korttien avulla keskustelua on hyvä herätellä kuvan synnyttämistä ajatuksista ihmisessä sekä tapahtumista tai toiveista, joihin ihminen kuvan kautta haluaa päästä. Valokuvien kautta asiakas pystyy konkretisoimaan omia mielikuviaan sekä ajatuksiaan.


Kortit toimivat ratkaisukeskeisinä ja luovina työkaluina niin työssä kuin arjessa. Inhimillisen elämän haasteita on helpompi kohdata ratkaisukeskeisillä ajatus-ja työtavoilla, jotka ovat maanläheisiä ja myönteisiä. VOIMA-valokuvakorttien tarkoituksena on innostaa ihmisiä kehittämään luovia ratkaisuja eri toimintamalleihin. Samalla kuvat luovat toiveikkuutta ja ovat symboleita ihmisen voimavaroista, yhteistyöstä sekä edistyksestä.


Kuvat ovat kooltaan A5 ja yhdessä paketissa on 30 erilaista, upeaa ammattivalokuvaajan luonto -ja eläinaiheista valokuvaa. Korttien reunat ovat valkoiset, toisin kuin tämän hetkisissä verkkokaupan kuvissa. Korttien toinen puoli toimii tavallisena postikorttina, joten voit hyödyntää kortteja monessa eri käyttötarkoituksessa terveisten lähettämisestä ammattimaiseen työskentelyyn.


Korttien valokuvista vastaa Visual Artist & Photographer Jaakko Kahilaniemi, jonka sivuihin pääset tutustumaan http://www.jaakkokahilaniemi.com/


HUOM! KUVASSA VANHA PAKETTI, LAATIKKO UUDISTUNUT 10/2021. Muuten korttien ja paketin sisältö sama.


Huomaathan, että kimppatilauksissa toimitus on aina vain yhteen osoitteeseen eli tuotteiden jaon tulee tapahtua asiakkaan toimesta tilauksen saamisen jälkeen. Kimppatilausta ei jaeta toimitusvaiheessa useaan eri tilaukseen.