TunneVOIMA kortit kimppatilaus 10 kpl

Varastossa
Toimitusaika: 10 päivä(ä)

Kuvaus

TunneVOIMA -kortit


Uusi kimppatilaus sopii loistavasti esim. opiskelijaporukoille tai organisaatioille, jotka haluavat tilata isomman määrän samaa tuotetta kerralla edullisemmin.


TunneVOIMA -kortit ovat uudentyyppiset vuorovaikutuskortit, joilla kuvataan yksilöiden välistä ainutkertaista vuorovaikutussuhdetta sekä vastavuoroista kommunikaatiota. Vuorovaikutus on moniulotteista kommunikaatiota, joka koostuu eleiden, ilmeiden, ääntelyn, puheen ja tunteiden kokonaisuudesta. Vuorovaikutuksen tarkoituksena on viestiä toisille erilaisia asioita. Ilman vuorovaikutusta, emme voi tietää mitä toinen ajattelee tai kokee.


Korttien avulla voidaan auttaa ja tukea erilaisten tunteiden sekä tilanteiden sanoituksessa, itsetuntemuksen lisäämisessä ja vuorovaikutussuhteiden ymmärtämisessä. TunneVOIMA -kortteja voidaan hyödyntää esimerkiksi terapiassa, työnohjauksessa, perhetyössä sekä muissa yksilö- ja ryhmätyötilanteissa. Kortit on valmistettu suurella sydämellä juuri sinulle. Ne on tehty yhteistyössä luonto- ja eläinavusteisia menetelmiä sosiaali- ja terveysalalla hyödyntävien suomalaisten Green Care -yrittäjänaisten voimin. Yhteistyötä korttien osalta on tehty Oivallusvaaran, Kotatulen ja Voimatassun naisyrittäjien kesken. TunneVOIMA -kortit ovat suomalaista käsityötä alusta loppuun.


Paketissa on 30 kpl A5 kokoista valokuvakorttia, joissa on luonto-, eläin- ja ihmisaiheita sekä miljöötä. Kortit toimivat myös tavallisen postikortin tapaan ja voit lähettää niiden avulla terveiset itsellesi tärkeille ihmisille.


”Tunnevoima-kortit olivat tosi hyvä apu omaishoitajien tapaamisessa. Ryhmäläiset valitsivat kortin, joka kuvaa sitä, kun kaikki on perheessä hyvin. Korttien myötä keskustelu sujui ja pääsimme näkemään väläyksen jokaisen paikalla olijan arjesta.” sosionomi Reetta"Olen käyttänyt kortteja nyt ryhmämuotoisessa harjoitteessa ja yksilötyöskentelyssä. Asiakkaat ovat tykänneet värikkäistä, eläinaiheisista ja inspiroivista kuvista.

Ryhmämuotoisessa harjoitteessa levitin kortit asiakkaiden eteen ja asiakkaat ottivat tämän hetkistä tunnetilaa kuvaavan kortin ennen minigolffausta. Minigolffauksen jälkeen valitsivat tunnetilaansa kuvaavan kortin. Jokainen nuori/aikuinen lähtivät aktiivisesti mukaan harjoitteeseen, monet riemuitsivat eläinkuvista ja osa olisi halunnut ottaa kortin voimakortikseen kotiin. Ryhmässä oli 7 hlöä ja iältään 12-21.

Yksilötyöskentelyssä olen käyttänyt kortteja niin että nuoret ovat valinneet tunnetilaansa kuvaavan kortin: menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus. Nuoret pitivät korttien eläväisyydestä ja siitä että näkyi niin eläimiä kuin ihmisiä." - Janika, perheohjaaja kertoo

Huomaathan, että kimppatilauksissa toimitus on aina vain yhteen osoitteeseen eli tuotteiden jaon tulee tapahtua asiakkaan toimesta tilauksen saamisen jälkeen. Kimppatilausta ei jaeta toimitusvaiheessa useaan eri tilaukseen.