TunneTassut tunne- ja vuorovaikutuskortit

Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

TunneTassut -tunne- ja vuorovaikutuskortit sekä muistipeli (labbis)


Kortit toimivat niin tunnekäsittelyn, kuin sosiaalisten - ja vuorovaikutusharjoitteiden tukena. Korttien tunnetiloissa ja sosiaalisten tilanteiden kuvissa on tutuimpia koiraeläimelläkin tunnistettavia tunteita sekä eleitä. Kortit on tehty palvelemaan erilaisia tarpeita aina ammattikäytöstä kotikasvattajiin.


Korttien ulkoasu on hyvin yksinkertainen, jotta se palvelisi myös erityisryhmien käyttäjiä. Koiran eleet ja ilmeet ovat pelkistettyjä, mutta hieman korostettuja riittävän selkeän lopputuloksen aikaansaamiseksi.


Tunnekorttien tavoitteena on keskustelemisen mahdollistaminen, vuorovaikutuksellisuus, sekä tunteiden tunnistamisen harjoittelu. Kortteja voidaan käyttää esimerkiksi erilaisissa liikunnallisissa ja toiminnallisissa hetkissä, yksilötyöskentelyssä, terapia- ja ohjaustyössä, ryhmätuokioissa sekä vaikkapa tutustumisleikkinä. Kortit toimivat loistavasti myös eläinten käyttäytymisen ja elekielen tunnistamisen harjoittelussa esimerkiksi eläintenkouluttajaopinnoissa.


Erikoispainoksen korteissa on 35 täysin uutta piirroskuvaa labradorinnoutajasta. Osa kuvista on yksittäiskuvia koirien eleistä ja osa sosiaalisten ja vuorovaikutustilanteiden kuvia. Korttipaketti sisältää 35 erilaista kuvakorttia.

Korttipakkoja on paketissa kaksi (yhteensä 70 korttia), jolloin korteilla voi pelata vaikkapa muistipeliä. Ohjelehtisen tekstit ovat suomeksi sekä englanniksi.


Kortit ovat kooltaan 10cm x 10cm, ohjelehtinen noin 20cm x 10 cm ja ne tulevat pahvisessa laatikossa. TunneTassut on rekisteröity tuotemerkki. Uusien korttien takapuoli on vihreä.