Taskunoppa maxi hevosmalli 25x 25

Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Taskunoppa on monikäyttöinen ja näppärä toiminnallisuutta lisäävä väline niin koulun penkille kuin vanhustyöhönkin. Nopan taskut ovat PVC-muovia ja niihin on helppo sujauttaa niin kertolaskuja, jumppaohjeita kuin toiminnanohjauskortteja. Noppa kestää asiakkaiden ja koiran pyöritykset.


Maxi taskunopan sivun halkaisija on normaalia noppaa isompi eli noin 25 cm x 25 cm.

Kaikki nopan saumat sekä taskut ovat ommeltu kiinni. Materiaaleiltaan noppa on tukevaa ja kestävää markiisikangasta. Nopan päälitaskut ovat pvc-muovia, jotka on ommeltu kanttinauhalla kiinni. Noppa kestää kevyen käsinpesun.


Kaikki nopat valmistetaan käsityönä ja rakkaudella Suomessa. Yhden nopan valmistusprosessissa on lukuisia eri työvaiheita aina materiaalien hankkimisesta muottien piirtämiseen ja leikkaamiseen, kankaiden leikkaamiseen ja ompeluun. Nopan valmistuksen kruunaa taskunopan sisälle laitettava neliönmallinen vaahtomuovikuutio. Jokainen noppa on oma persoonallinen yksilönsä, joka on kotiompelimossa valmistettu. Taskunopan päällikangas on käsipesun/kevyen pyyhinnän kestävää ja nopan sisällä olevan kuution saa pois nopan sivussa olevan vetoketjutaskun kautta.


Huom! Kuvassa hevosilla oleva noppa on todellisuudessa kokoa 40x40x40 eli myynnissä oleva noppa ei ole näin iso suhteessa hevosen kokoon.