Mummon kadonneet munat (Voimavaunu koko perheen omatoimi luontoseikkailu)

17,00 €
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 1 päivä(ä)

Kuvaus

Mummon kadonneet munat omatoimiseikkailu

Mummon kadonneet munat omatoimiseikkailu
Mummon kadonneet munat! Koko perheen leikillinen luontomysteeri nyt ensimmäistä kertaa hieman tiivistetympänä omatoimisena pop up- seikkailuna.


Omatoimiseikkailu on Niihaman ulkoilumajan metsäalueella auki lauantai-illasta 11.5.2024 klo 18.00 aina sunnuntaihin 26.5.2024 klo 18.00 saakka.


Joku kätki mummon munat. Nyt tarvitaan tarkkoja silmiä, tai kaikki jäävät ilman pannukakkua. Luontomysteeri haastaa koko perheen hoksottimet ja vain yhteistyötä tekemällä se ratkeaa.
Lähde koko perheen kanssa luontoseikkailulle! Jos haluat lisätä arkeenne luontoseikkailuja, mysteerien selvittämistä sekä enemmän mukavaa stressistä irroittavaa yhdessätekemistä perheenä, tämä on sinulle. Jos haluat tarjota huippukivoja, kiireettömiä luontokokemuksia helposti ja matalalla kynnyksellä teidän perheelle, ovat perhetapahtumamme juuri sinulle. Hintaan kuuluu lippu perhetapahtumiimme, joita järjestetään ympäri vuoden Tampereella ja lähiympäristöissä.
Tapahtumamme ovat pop up -tyyppisiä, eli ne rakennetaan aina tapahtuman ajaksi sen hetkiseen tapahtumaympäristöön. Pop up- seikkailu on hieman pelkistetympi versio perinteisistä koko perheen luontoseikkailuistamme, sillä se on suoritettavissa itsenäisesti pääsiäisen aikaan.
Suosittelemme ostamaan lipun seikkailulle etukäteen, sillä lähetämme ohjeet seikkailulle lähtemiseen tilauksen jälkeen noin 1-2 vrk sisällä tilauksen tekemisestä. Mikäli haluat lähteä seikkailulle nopeammalla aikataululla, löydät tilausnumeroa vastaan ohjeet ja vinkit ensimmäiselle kätkölle myös Niihaman ulkoilumajan kahviosta kahvion aukioloaikoina.Voit lähteä koko perheen kanssa seikkailulle juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii kyseisellä aikavälillä 11.5.-26.5.2024.


Voit ostaa lipun seikkailulle etukäteen ja tilausnumeroa vastaan saat tarkemmat ohjeet omatoimiseikkailulle, joko sähköpostitse tai Niiihaman ulkoilumajan kahviosta. Voit lähteä koko perheen kanssa seikkailulle juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Perhelipun hinta on 17 € eikä popup- seikkailussa poikkeuksellisesti ole perhekoolla merkitystä. Suosittelemme seikkailua kuitenkin kerrallaan noin 2-6 hengen perhekunnille, jotta siekkailun maku säilyy hyvänä eikä noita keksi ylimääräisiä jekkuja ja kenkutuksia matkalla.


Huom! Lipun hintaan ei lisätä postikuluja, vaikka verkkokauppa niin saattaa alkuun ehdottaakin. Valitse toimitusvaihtoehdoksi "Voimavaunun sähköiset tapahtumaliput" jolloin verkkokauppa ei lisää tuotteen hintaan erillisiä postikuluja.