Muistikirja ammattilaiselle (sis.pelkät kansion kannet)

Varastossa
Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Tämä on sinulle


terapeutti, valmentaja, ohjaaja tai opettaja. Sinä loistava tyyppi, joka haluat tehdä työsi hyvin ja muistaa asiakkaidesi asiat.

Asiakastyössä kohtaat päivittäin monia erilaisia asiakkaita. Ehkä olet törmännyt samaan haasteeseen kuin me. Aina kaikki tiedot, yksityiskohdat sekä tehdyt toiminnot eivät pysy muistissa sinne saakka, kun on aika kirjata asiakkaan tapahtumat asiakastietojärjestelmään. Jokaisen käyntikerran jälkeen onkin tärkeää tehdä muistiinpanot, jotka kuljettavat asiakkaan prosessia eteenpäin ja auttavat sinua muistamaan mistä on puhuttu, mitä olette tehneet ja sopineet.


Vihko on tarkoitettu sinulle arjen apuriksi ja muistiinpanojen mahdollistajaksi, ennen kuin tieto viedään omaan asiakastietojärjestelmään virallista kirjausta varten.


Vihkoa käyttäessäsi muistathan, että teet kirjaukset tietoturvallisesti niin, ettei kenenkään asiakkaan henkilötiedot joudu vääriin käsiin. Tämän vuoksi suosittelemmekin, että et kirjaa vihkoon kenenkään todellisia henkilötietoja, yhteystietoja, vaan käytät asiakkaista tunnistekoodia, jonka vain sinä tiedät. Myös muut muistiinpanot on mahdollista kirjata yleisluontoisesti niin, ettei asiakkaan henkilöllisyys paljastu, mutta työsi kannalta oleelliset yksityiskohdat tulevat merkityksi muistiin.Muistikirja ammattilaiselle on täysin uudenlainen kirja sinulle sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilainen, koutsi, valmentaja tai muu asiakaskäyntityötä tekevä. Muistikirja kokoaa näppärästi asiakastiedot, käynnit ja ydinasiat.


Tämä tuote pitää sisällään lukollisen, numerokoodilla varustetun kansion (A5), mutta EI kansion sisälle laitettavaa muistikirjan osiota.


Muistikirja pitää sisällään noin 258 sivua sekä kaksi sisäkansivaihtoehtoa. Muistikirja-osio koostuu kansioon laitettavasta reiällisestä materiaalista, jotka voit halutessasi sijoittaa muuhunkin noin A5 kokoiseen kansiopohjaan, jossa rei´tys vastaa mallikirjassa olevaa kuuden reiän rei´itystä.


Muistikirjan välilehdet ovat koottavissa jokaisen asiakkaan erilaisiin tarpeisiin. Osalla asiakkaista käyntejä on enemmän, osalla vähemmän.

Kansion paperin koko noin A5. Lukollinen kansio.