Menetelmäkortit koira-avusteiseen työskentelyyn kimppatilaus 10 kpl

Varastossa
Toimitusaika: 10 päivä(ä)

Kuvaus

Eläinavusteinen interventio - Menetelmäkortit koira-avusteiseen työskentelyyn


Uusi kimppatilaus sopii loistavasti esim. opiskelijaporukoille tai organisaatioille, jotka haluavat tilata isomman määrän samaa tuotetta kerralla edullisemmin.


Green Care on luontoon, eläimiin sekä maatilaympäristöön liittyvää toimintaa, jolla edistetään ihmisten elämänlaatua, hyvinvointia, sekä terveyttä. Eläinavusteinen interventio - menetelmäkortit tarjoavat toiminnallisia koira-avusteisia harjoitteita sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille toteutettavaksi eri asiakasryhmien kanssa sekä sisätiloissa, että luontoympäristössä. Korttien harjoitteita voi soveltaa eri asiakasryhmien kanssa.


Korteissa on 40 erilaista koiran kanssa tehtävää asiakasharjoitetta. Kortin toisella puolella on valokuva harjoituksesta, toisella on kerrottu harjoituksen kulku. Korteissa kuvataan harjoituksen sisältö, tavoitteet, harjoituksessa käytettävät tarvikkeet, sovellusehdotuksia korttien harjoituksille sekä kehitä -osio, johon jokainen voi täydentää haluamiaan uusia ideoita korttien käytölle. Menetelmäkortit koira-avusteiseen työskentelyyn pohjautuvat samannimiseen kirjaan


Eläinavusteinen interventio -asiakkaan toiminnallisuuden tukeminen koira-avusteisin menetelmin. Korteissa on muutama kirjastakin tuttu perusharjoitus, mutta valtaosa korttien tehtävistä on täysin uusia.


Kortit ovat noin C6 kokoisia, ne on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Paketin koko 155 x 105 x 28


Huomaathan, että kimppatilauksissa toimitus on aina vain yhteen osoitteeseen eli tuotteiden jaon tulee tapahtua asiakkaan toimesta tilauksen saamisen jälkeen. Kimppatilausta ei jaeta toimitusvaiheessa useaan eri tilaukseen.