Luontohetki -näytepussi 1 kpl (sis. postikulut)

6,00 €
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 14 päivä(ä)

Kuvaus


Voimavaunun luontohetkellä täytetty pussi

on uudenlainen, raikas ja käyttäjälleen hyödyllinen yrityslahja, joka ei jää pyörimään kaappiin vaan mieleen – hyvällä tavalla. Jokainen pussi sisältää luonnossa toteutettavan hetken ja niitä on muutamia erilaisia. Teemat kulkevat rauhoittumisen, läsnäolon ja hyvän mielen poluilla, niihin voidaan myös räätälöidä asiakasta ajatellen erilaisia sisältöjä suomeksi tai englanniksi.


Vastaanottajalleen pussi on aina yllätys: Avattava lahja, jonka sisältä löytyy ohjeet pieneen omaan hetkeen luonnossa sekä jokin teemaan sopiva elementti. Verkkokaupastamme löytyy erillinen tutustumistuote, jos haluat saada tämän uuden ideamme käsiisi ennen isompaa ostopäätöstä.

Parhaassa tapauksessa Voimavaunun luontohetki kääntää päivää rauhallisempaan ja hyväntuulisempaan suuntaan. Se sopii yrityslahjaksi, majoitustilan yllätykseksi asiakkaalle, taukohetken tehtäväksi koulutuspäivää tai kokousta virittämään sekä maistiaiseksi suomalaisesta tavasta nähdä luonto. Tässä vain yksittäisiä esimerkkejä.


Näiden pussien sisällöt on saatavilla kahden viikon toimitusajalla, kustomoitujen pussien tilausajasta sovitaan erikseen. Pusseja saa valmiiksi pakattuina eli käyttövalmiina joko Voimavaunun omalla etiketillä tai yrityksenne logolla, ja jos sisälläsi heräsi pieni idean siemen, että tällaiset erilaiset yrityslahjat voisivat sopia sinne teillekin, niin Voimavaunun luontohetkiä saa tilattua lisää suoraan verkkokaupastamme.

Valmiiksi pakattuja tuotteita voit ostaa Voimavaunun omilla etiketeillä pienissäkin erissä (10, 50 tai 100 kpl, hinnat alkaen 3,50 / kpl + alv 24 %) tai yrityksenne omalla logolla räätälöidyllä ulkoasulla (minimipainoerä 500 kpl, 4,50 / kpl + alv 24 %, etiketit toteutettu painotalossa).