Lasten omat voimakortit

Varastossa
Toimitusaika: 10 päivä(ä)

Kuvaus

LASTEN OMAT VOIMAKORTIT


Loistava väline lisätä lasten sisäistä ja ulkoista voimaantumista hauskalla tavalla! Korttien avulla lapsi voi löytää sisäisiä vahvuuksia ja yhdistää niitä liikkeisiin – lapsi saa supervoimat käyttöönsä ja oppii jo pienenä, millaisia vahvuuksia hänestä löytyy!


Korttipakka sisältää 45 kehon ja sisäisen voiman korttia.


Korteissa on 7 eri väriteemaa, jotka ovat:

Oranssi = Itsetunto Vihreä = Itsemyötätunto Sininen = Lepo Punainen = Vahva keho Lila = Tunteet Keltainen = Hassuttelu Pinkki = Unelmat Kenelle?


Sinulle, joka…

…haluat opettaa lapsille parempaa itsetuntoa, itsemyötätuntoa, kykyä levätä, vahvan kehon tuntemusta, tunnetaitoja, hassuttelua ja uskoa unelmiin.

…olet lapsi.

…olet lapsenmielinen.


Kortteja voidaan käyttää ryhmässä, kuten päiväkodissa, koulussa, kerhossa tai muissa lasten ryhmissä. Kotona lapsi voi käyttää kortteja yksin tai aikuisen kanssa – harjoitukset ovat myös aikuiselle hauskoja!


Lasten mukana voimakorteissa seikkailee Poppa Kattila, veikeä ja utelias kissa.


Kenelle tuote sopii? Kaikille lapsille. Lapsiryhmille, kuten päiväkoti, koulu, kerho ja muut ryhmät. Lapsenmielisille aikuisille. Lue lisää Lasten omista voimakorteista täältä.Mulla on nää kortit käytössä fysioterapiassa lasten kanssa. Ovat olleet aivan mahtavat ja toimivat. Lapset ja nuoret ovat innostuneet korteista ja niiden tehtävistä. Kiitos.