KeinotON keskustelukortit

Varastossa
Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Tunnista, ymmärrä ja kokeile uusia keinoja!

KeinotON keinokortit sisältävät 50 kuvakorttia ja yhteensä 245 innovatiivista keinoa! Keinot on tarkoitettu tueksi neuropsykiatristen oireiden, kuten

  • tarkkaamattomuuden
  • ylivilkkauden
  • impulsiivisuuden ja
  • sosiaalisen vuorovaikutuksen haasteisiin.

Keinokortit on luotu aiemmin ilmestyneiden Neuroperhe keskustelukorttien pariksi. Neuropsykiatrinen oire, tai toiminnanohjauksen haaste (Neuroperhe keskustelukorttipakasta) yhdistetään sitä vastaavaan keinokorttiin numeron perusteella.


Kortit sopivat hyvin kaikkien ihmissuhdetyötä tekevien ammattilaisten työvälineeksi ja ovat hyvä apuväline arkeen. Korteissa on listattu huikeat 245 innovatiivista keinoa, joita voi hyödyntää omassa arjessa, vastaanotolla, tai koulussa. Korttien tarkoitus on rohkaista kokeilemaan ja ideoimaan erilaisia keinoja ja löytämään niistä itselle sopivimmat.

Pakkauksessa 50 kpl tukevasta pahvista valmistettua A7-kokoista kuvakorttia - Pakkauksessa lisäksi mukana Käyttövinkit -opaslehtinen - Pakkauskoko: 10,7 x 7,6 x 2,5 cm.


Korttien asiantuntevasta sisällöstä vastaavat neuropsykiatriset valmentajat, psykologi Saara Ollikainen ja sosiaalialan ammattilainen Noora Tuhkanen.

** Oivalluttavia hetkiä korttien parissa. **


Korttien suunnittelu ja tekstit: (c) Perhe Go Oy, Noora Tuhkanen ja Saara Ollikainen. Kuvittaja: (c) Milo Uljua Painatus: Mallipaino Oy Suomi