Hevoset ja koirat eläinavusteisessa työssä – kirja

Varastossa
Toimitusaika: 6 päivä(ä)

Kuvaus

Leena Ervast & Marjaana Raukola-Lindblom (toim.):


Hevoset ja koirat eläinavusteisessa työssä – tutkittua tietoja ja kokemuksia


Eläinavusteisesti työskentelevät erikoispuheterapeutit Leena Ervast ja Marjaana Raukola-Lindblom halusivat koota yhteen uusimmat tutkimustiedot hevos- ja koira-avusteisesta työskentelystä Suomessa. He kutsuivat yhteen joukon suomalaisia eri alojen tutkijoita ja asiantuntijoita, joilla on myös käytännön kokemusta eläinavusteisesta työskentelystä. Tämä monialainen artikkelikokoelma on laaja katsaus eläinavusteiseen työskentelyyn eri ammattien, tutkimusalojen ja viitekehysten näkökulmista.

Eläinavusteisuutta käsitellään muun muassa vaikuttavuuden, ammatillisuuden, riskienhallinnan, eläinavusteiseen työskentelyyn osallistuvien hyvinvoinnin sekä monilajisen vuorovaikutuksen lähtökohdista. Jokaisen artikkelin lopussa on lukijalle suunnattuja kysymyksiä, jotka auttavat pohtimaan ja kehittämään omaa eläinavusteista työskentelyä.


Kirja sopii oppikirjaksi muun muassa sosiaali- ja terveydenhoitoalan, eläin- ja green care -alan opiskelijoille sekä oppaaksi kaikille eläinten kanssa työskenteleville ammattihenkilöille ja heidän asiakkailleen.


Sivumäärä: 228 sivua Koko: A5 (176 x 250 mm) Kannet: pehmeäkantinen Kuvat: värivalokuvakuvitus ISBN 978-952-67592-5-8