Green Care menetelmäkoulutus -Lisää ammatillisuutta, osallisuutta ja hyvinvointia 26.9.2024

Varastossa

Kuvaus

Green Care menetelmäkoulutus - Lisää ammatillisuutta, osallisuutta ja hyvinvointia Green Care menetelmillä -koulutuspäivä

Tampereella Voimatassun tiloissa (os. Nirvankatu 24)

Torstaina 26.9.2024 kello 8.30-16.00

HUOM! Koulutuspäivä siirretty toukokuulta syyskuulle!!!


Green Care menetelmäkoulutuksen sisältö

  • Luontoperustaisen menetelmän perusteiden teoriaa sekä käytännön harjoituksia, joita voit hyödyntää omassa asiakastyössäsi.
  • Mahtavaa yhteishenkeä, hengähdystauon omassa arjessasi, inspiraatiota sekä motivaatiota toteuttaa luontoperustaista toimintaa osana työtäsi.
  • Menetelmän perusteet.
  • Tietoa Green Care menetelmien perusteista ja tutkimustuloksista sekä käytännön esimerkkejä ja mahdollisuuksia toiminnan toteuttamiseen.
  • Käytännön harjoitteita.
  • Kokemuksellisuus, toiminnallisuus ja osallisuus ovat keskeisiä osia Green Care menetelmissä.
  • Asiakassuhteen luominen ja ohjaajuus.
  • Näin toimit ohjaajana Green Care työssä turvallisesti, eettisesti ja asiakaslähtöisesti.


Green Care menetelmäkoulutus torstaina Torstaina 26.9.2024 kello 8.30-16.00 Tampereella


Miten saat enemmän luontohyvinvointia niin omaan kuin asiakkaidesi arkeen? Miten ehdit toteuttaa luontolähtöistä toimintaa osana työtäsi? Mitä luontoperustaisuus tarkoittaa? Miten voit hyödyntää luontoperustaisuutta osana ammatillista työtä?


Hinta

Kun ilmoittaudut ennen 10.9.2024 saat koulutuksen hintaan 239€. Tämän jälkeen hinta on 279€. Koulutuspäivässä saat Green Care menetelmäoppaan ja hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit sekä kevyt lounas. Koulutuksen järjestää Voimatassu koulutuspalvelut sekä LuontoLeena, kts. lisätietoja koulutuksesta, kouluttajista ja muusta toiminnastamme nettisivuiltamme.


Koulutuspäivään voit ilmoittautua Voimatassun verkkokaupan www.voimatassu.fi kautta.


Koulutuksen järjestää Voimatassu koulutuspalvelut sekä LuontoLeena, kts. lisätietoja koulutuksesta, kouluttajista ja muusta toiminnastamme nettisivuiltamme.

Koulutuspäivään voit ilmoittautua Voimatassun verkkokaupan www.voimatassu.fi kautta.


Tämä koulutus perustuu tekemiimme Green Care menetelmäoppaaseen sekä kortteihin. Green Care menetelmäopas kuuluu hintaan. Green Care menetelmäkortit voit halutessasi ostaa koulutuspäivän yhteydessä täydentämään opasta.


Koulutuspäivä sisältää myös

- Kevyen aamiaisen, lounaan sekä iltapäiväkahvit

- Green Care menetelmäoppaan

- TAKUU! Jos päivän jälkeen koet, että koulutus ei antanut sinulle mitään uutta pureskeltavaa tai sisältöä työhösi, kerro vain niin palautamme koulutuksen hinnan sinulle. Tuolloin veloitamme ainoastaan ruokailuiden osuuden 30€ hinnasta.


Green Care menetelmäkoulutus on Tampereella Torstaina 26.8.2024 kello 8.30-16.00

HUOM! Koulutuspäivä siirretty toukokuulta syyskuulle!!!


Koulutus on kello 9-16 kevyt aamiainen on tarjolla kello 8.30 alkaen.


LISÄKSI! Koulutuksessa saat Green Care menetelmäoppaan, jonka ovat kirjoittaneet Eeva Kahilaniemi ja Leena Löf. Lisäksi voit ostaa koulutuksesta Voimatassun verkkokaupan tuotteita Green Care työhösi. Jaamme koulutuksessa myös muita hyväksi havaitsemiamme materiaaleja sekä harjoitteita, joita voit suoraan hyödyntää työssäsi.


Lisätietoa: Eeva, voimatassu@voimatassu.fi, www.voimatassu.fi tai Leena, luontoleena@gmail.com tai https://luontoleena.wordpress.com/


Koulutuksen takana on pitkän linjan Green Care kaksikko, Voimatassun Eeva Kahilaniemi ja LuontoLeenan Leena Löf. Lisää Leenasta ja tämän taustoista voit lukea täältä.

Leena on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri, luonnonvaratuottaja sekä luonto- ja ympäristöneuvoja. Hänellä on keruutuoteneuvojan pätevyys (marjat, sienet, yrtit) minkä lisäksi hän on suorittanut 40 op Green Care korkeakoulutuksen sekä johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Eeva puolestaan on Voimatassu Oy:n yrittäjä ja toimintaterapeutti sekä yhteisöpedagogi. Eevaan pääset tutustumaan tarkemmin täältä. Myös Eeva on tehnyt pitkän uran Green care menetelmien kehittämisen saralla sekä hyödyntää työssään erityisesti kahta koulutettua kuntoutuskoiraa. Eeva luotsaa tällä hetkellä Voimatassu Oy:tä, joka tuottaa kuntoutus- ja sosiaalipalveluita luontolähtöisellä otteella Tampereelta käsin.


Lue verkkokaupan peruutusehdoista täältä!