Eläinavusteinen interventio kirja kimppatilaus 10 kpl

Varastossa
Toimitusaika: 8 päivä(ä)

Kuvaus

Eläinavusteinen interventio kirja kimppatilaus 10 kpl


Uusi kimppatilaus sopii loistavasti esim. opiskelijaporukoille tai organisaatioille, jotka haluavat tilata isomman määrän samaa tuotetta kerralla edullisemmin.


Eläinavusteinen interventio – asiakkaan toiminnallisuuden tukeminen koira-avusteisin menetelmin on ensimmäinen suomenkielinen oppikirja, joka kuvaa käytännönläheisesti ja monipuolisesti eläinavusteista työskentelyprosessia, alan historiaa, työn hyvinvointitekijöitä sekä vaatimuksia. Kirja sisältää lähemmäs sata, koiran kanssa toteutettavaa, toiminnallista harjoitusta sekä vinkkejä erilaisista tavoista harjoitusten soveltamiseen. Harjoitusten tavoitteena on vahvistaa asiakkaan toiminnassa tapahtuvia taitoja, parantaa toimintavalmiuksia sekä edistää toimintakokonaisuuksien hallintaa asiakkaan omassa arjessa.


Eläinavusteisella interventiolla vaikutetaan yksilön tai ryhmän hyvinvointiin ja käyttäytymiseen. Keskeisenä tavoitteena interventiossa on aikaansaada myönteisiä vaikutuksia, jotka edesauttavat asiakkaan terveydentilaa. Työskentelymuodon yhtenä keskeisenä toiminnallisena menetelmänä hyödynnetään eläintä, joka toimii tilanteessa ammattihenkilön työparina. Eläinavusteinen työskentely on suunnitelmallista, tavoitteellista ja dokumentoitua sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaisen toteuttamaa työtä, jossa huomioidaan kaikkien osapuolten kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Kirjoittajasta


Eeva Kahilaniemi

Kirjoittaja on toimintaterapeutti (AMK) ja yhteisöpedagogi (AMK) sekä eläintenhoitaja (eläintenkouluttaja at). Hän on kouluttautunut muun muassa kasvatus- ja kuntoutuskoiraohjaajaksi sekä eläinavusteiseksi valmentajaksi. Eeva on tehnyt pitkän uran yrittäjänä ja kehittänyt omaa liiketoimintaansa erilaisissa yrittäjyyden ammatillisissa ja täydennyskoulutuksissa. Eeva työskentelee yrittäjänä monialaisessa Voimatassu -yrityksessään, joka tuottaa kuntoutus- ja sosiaalipalveluita, koulutuksia sekä kehittää ja myy Green Care alan tuotteita.


Eläinavusteinen interventio asiakkaan toiminnallisuuden tukeminen koira-avusteisin menetelmin 2022


Teksti ja kaaviokuvat: Eeva Kahilaniemi Valokuvat: Jaakko Kahilaniemi Ulkoasu, kuvitukset ja taitto: Outi Vihlman (2016) Kirjan päivitys/taitto Kirsi Eerikkilä (2021)

Kustantaja: Eeva Kahilaniemi/ Voimatassu Ky

Paino: Nekapaino, Tampere


ISBN 978-952-94-2842-7


Kirja on B5 kokoinen kierresidontainen neliväriteos. Kirjassa on noin 200 sivua.


Huomaathan, että kimppatilauksissa toimitus on aina vain yhteen osoitteeseen eli tuotteiden jaon tulee tapahtua asiakkaan toimesta tilauksen saamisen jälkeen. Kimppatilausta ei jaeta toimitusvaiheessa useaan eri tilaukseen.