Ahdistus keskustelukortit

Varastossa

Kuvaus

Ahdistus keskustelukortit

Tunnista, ymmärrä ja kokeile uusia keinoja!

Ahdistus keskustelukortit sisältävät 60 kuvakorttia, joista 4 psykoedukaatiokorttia ja 56 kuvallista väittämäkorttia ahdistuksesta. Kortit auttavat tunnistamaan ja sanoittamaan ahdistuksen kokemusta ja sen taustalla olevia kehollisia reaktioita, toimintamalleja, ajatuksia ja tunteita. Kortit on suunniteltu ihmissuhdetyötä tekevien ammattilaisten työvälineeksi, mutta jokainen voi hyödyntää niitä oman tunnesäätelyn tarpeisiin. Kortit auttavat ottamaan puheeksi ahdistuksen kokemuksia ja aihepiirejä ja sen kautta helpottamaan oloa.


Ahdistuskortteihin on saatavana myös keinokorttipakka (KeinotOn Ahdistus). Kortit rohkaisevat kokeilemaan uusia keinoja ja muistuttavat kuinka ahdistuksen taustalla olevat tunteet, toiminnat ja ajatukset voidaan saada parempaan hallintaan ja tasapainoon harjoitteidenkautta.

Korttien sisältö ja käyttövinkit perustuvat integratiiviseen näkökulmaan ajatusten, tunteiden ja toiminnan yhteydestä, sekä psykologisiin teorioihin ja tietoon ahdistuksen ja tunteiden säätelystä. Ydinajatuksena on ihmisen kyky oppia ymmärtämään itseään ja tunnesäätelyään siten, että ahdistuksen kokemus helpottuu.


  • Pakkauksessa 60 kpl tukevasta pahvista valmistettua A6-kokoista kuvakorttia
  • Pakkauksessa lisäksi mukana Käyttöohje ja keinolistaus -opaslehtinen
  • Pakkauskoko: l. 10,7 cm k. 15 cm, s. 2,4 cm.


Korttien asiantuntevasta sisällöstä ja suunnittelusta vastaavat psykologi Saara Ollikainen ja sosiaalialan ammattilainen Noora Tuhkanen. Oivalluttavia hetkiä korttien parissa! Korttien suunnittelu ja tekstit: ©Perhe Go Oy, Noora Tuhkanen ja Saara Ollikainen Kuvittaja ©Milo Uljua Painatus: Mallipaino Oy Suomi