Eläimenä pusikkoon -koko perheen luontoseikkailu 18.8.2024

alkaen 25,00 €

Toimitusaika: heti päivä(ä)

Kuvaus

Ihania ja yhteisiä elämyksiä koko perheelle!

Onneksi olkoon! Olet saapunut eläimenä pusikkoon! Monesti sellainen elo on aika paljon notkeampaa ja tarkkanäköisempää kuin perusihmislampsijalla.


Tässä seikkailussa etenet kärppämäisin vaistoin etsien kuvien kohteita, kunnes ketulliset hoksottimesi paljastavat sinulle mitkä kartan rastit tarkoittavat metsän jemmaa (eli jotain kivaa) ja mitkä taas ovat tyhjiä koloja.


Seikkailun päätyttyä omaat lähes kaikkien metsäneläinten arkkivoimia ja olet tuhannesti fiksumpi kuin moni aikuinen ympärilläsi!


Tervetuloa luontoon muuttamaan harmaita aivosolujasi vallan vihreiksi!


Hinnoista

Perhelippu 1–3 hengelle ennakkoon verkosta ostettuna 25€, paikan päältä tapahtumasta 30€.

Perhelippu 4–6 hengelle ennakkoon verkosta ostettuna 35€, paikan päältä tapahtumasta 40€.

Perhelipun lisähenkilölippu, kun osallistujia on yli 7 henkeä, ennakkoon verkosta ostettuna 5€/hlö, paikan päältä tapahtumasta 10€/hlö.

Tapahtumalippujen osalta vain yli 4-vuotiaat lasketaan, joten jos mukana kulkee pienempiä lapsia, heitä ei tarvitse laskea lippujen kokonaismäärään.Näin tämä toimii

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii tapahtumalippuna. Tietosi löytyvät meiltä ostoksen tehneen henkilön nimellä.


Lisää tapahtumista

Perhetapahtumien aiheista ja aikatauluista lisää Voimavaunun nettisivuilta ja Facebook-sivuilta.


"Niihaman luontopolku-seikkailu oli kovasti meidän 7v mieleen joka hihkui että tällaista pitäisi tehdä useammin koko perhe! Samaa mieltä! Välillä on hyvä heittäytyä lasten ehdoille. Ja raitis ilma tekee aina hyvää! Tullaan seuraavaankin tapahtumaan." – Meri


Valitse tilauksen toimitusvaihtoehdoksi ostoskorissa "Voimavaunun sähköiset tapahtumaliput". Kyseinen toimitusvaihtoehto koskee vain Voimavaunun tapahtumien perhelippuja. Tilausvahvistus toimii lippuna tapahtumaan, joten emme lähtetä erillisiä lipputiedostoja.
Tilausvahvistuksesta löytyvällä tilausnumerolla tai tilaajan nimellä tilaus/liput tapahtumaan löytyy tapahtumapaikan aloituspisteeltä. Lämpimästi tervetuloa!